Fanta fotóját véletlenül láttuk meg. 6 éve élt Püspökladányban a menhelyen. Ő volt ott a legrégebbi lakó. Csapatunk felkarolta, két gazdi kereső posztot is csináltunk neki. És Ti megosztottátok 6 ezren. Szerető gazdit hozott Fantának  s ok megosztás és  ez az új év, aki elment Püspökladányba Fantáért, örökbe fogadta és tegnap hazavitte.

6 éve él kennelben Fanta, a németjuhászra hajazó nagyon szép kislány. 2 éves korában került menhelyre. Összetört a szívünk amikor megláttuk, és azt érezzük, most rajta a sor, hogy ne ott élje le az életét, jobb sorsra érdemes. Lásson világot, érezze a saját gazdi, saját család, és a szabadság érzését.
Fanta 8 éves, ivartalanított, csendes, szerény, megadó, félénk kutyus, más kutyákkal is kompatibilis, emberrel barátságos, hálás.
Fanta Püspökladányban van, de egy jó gazdiért összefogunk fuvarban. Fantát is előzetes környezettanulmány után adjuk örökbe, megnézzük személyesen hol élne. Kapcsolat  a 30-542-1492 telefonszámon,  vagy emailben rövid bemutatkozó levélben a cnjalapitvany@gmail.com e-mail
címen.
.